Over ons

Wij wonen al ons hele leven in Marknesse en willen hier ook nooit meer weg. Marknesse heeft alles wat ons hartje begeert en als we op vakantie zijn verheugen we er ons altijd op om weer thuis te mogen komen in ons mooie Marknesse.

De bewoners zijn in onze ogen het mooiste aan Marknesse. Of je hier nu geboren en getogen bent of misschien pas net hier bent komen wonen, iedereen draagt zijn steentje bij om Marknesse nóg mooier te maken dan het al is. Dat is wat wonen in Marknesse zo aantrekkelijk maakt, we zijn constant in beweging.

Missie & visie

Op Marknessenieuwsvandaag.nl schrijven wij over het laatste nieuws in Marknesse en omgeving. We willen alle inwoners informeren over wat er speelt in onze gemeente.

We gaan echter veel verder dan alleen het verstrekken van het laatste nieuws. Je vindr op onze websites ook tips voor activiteiten in en rondom Marknesse, de leukste vacatures, woningen die te koop staan en nog veel meer! Wij schrijven over alles wat ook maar enigszins met ons mooie Marknesse te maken heeft, dus zelfs mensen die hier al jaren wonen zullen verrassende informatie vinden. Uiteindelijk hopen wij dat deze website kan uitgroeien tot het centrale informatiepunt voor alle inwoners van Marknesse.

Het laatste nieuws in Marknesse

Marknessenieuwsvandaag.nl is altijd de eerste met het laatste nieuws in onze woonplaats